rechtsbijstand voor het politieverhoor -

Neem contact op met strafrechtadvocaat mr Bondam voor een goede voorbereiding op uw verhoor als verdachte door de politie. Mr Bondam doet dit al sinds 1990, kent de valkuilen van het politieverhoor en behoedt u voor onnodige vergissingen.

 

U vraagt dit eenvoudig aan in deze webshop. U vult de belangrijke gegevens in en mr Bondam neemt vervolgens, tussen 09:00 uur en 23: 30 uur,  contact met u op .  U heeft dan een bespreking met mr Bondam in zijn kantoor of anders via telefoon, Whatsapp video, Facetime,  Skype, Google meet  of Zoom.  Waar wordt u nu eigenlijk precies van verdacht?  Wat moet u doen en wat juist niet?  Welke verrassingen wilt u vermijden?  Moet u zwijgen of juist niet? U komt zo echt goed voorbereid naar het verhoor. 

 

Wat betreft de kosten:  De kosten hiervan zijn 152 Euro

 

Dit bedrag is niet toevallig 152 Euro. Dit is gelet op het normale uurtarief een speciaal gereduceerd tarief waarbij aansluiting is gezocht bij de landelijk vastgestelde laagste eigen bijdrage in strafzaken. Als justitie na het verhoor besluit om er een strafzaak van te maken dan kunt u mogelijk aanspraak maken op door de overheid gefinancierde rechtsbijstand.  Daarbij wordt normaal gesproken een eigen bijdrage opgelegd. De laagste eigen bijdrage is nu 152 Euro. Als u dat bedrag al betaald heeft voor rechtsbijstand voor het politieverhoor dan zal mr Bondam u dat niet nog een keer laten betalen voor de eigen bijdrage. Het bedrag dat u al betaald heeft voor rechtsbijstand voor het politieverhoor wordt dus in mindering gebracht op een eventuele eigen bijdrage in de strafzaak. Dit is geheel onverplicht maar het  scheelt u dan dus wel 152 Euro.    


Mr Bondam reserveert hier een uur voor. Als er daarnaast nog andere werkzaamheden noodzakelijk zijn dan worden hierover aanvullende afspraken gemaakt.  

 

Als u de zaak wint dan krijgt u normaal gesproken al de door u gemaakte kosten terug. Mr Bondam kan u een formulier toezenden waarmee hij al uw kosten voor u kan terugvragen.  

 

 

 U hoeft voor dit alles dus niet eens naar het kantoor in Voorschoten te komen!  mr Bondam doet dit voor cliënten uit geheel Nederland.

 

              

rechtsbijstand voor verhoor

€ 152,00