Strafrecht

Strafrechtadvocaat mr Bondam is gespecialiseerd in strafrecht. Neem contact op bij verdenking van:  

Belediging,  vernieling, stalken (belaging stalking),geweld, moord, doodslag, mishandeling, huiselijk geweld, vernieling, brandstichting, diefstal, diefstal met geweld, diefstal in vereniging, verduistering, afpersing, heling, witwassen , rijden onder invloed van alcohol of drugs , problemen met het CBR, verkeersongevallen, doorrijden na aanrijding, artikel 5, 5A en 6 Wegenverkeerswet, bezit,  vervoer, handel en importeren van harddrugs en soft drugs, hennepplantages, zeden, ontucht, verkrachting, kinderporno, mensenhandel, mensensmokkel, lidmaatschap criminele organisatie,

overtreding wet wapens en munitie wapens (bezit/handel) nepwapens, problemen met verlof en jachtakte), vuurwerkzaken, oplichting, computervredebreuk, fraude: zoals subsidiefraude,  uitkeringsfraude belastingfraude, toeslagenfraude, oplichting, bedrieglijke bankbreuk, valsheid in geschrifte, Hawala bankieren ( economisch strafrecht - Wet Financieel Toezicht-)

overtreding Wet Economische Delicten ( en al de daarin genoemde wetten), corruptie

 

Mr Bondam staat alleen verdachten bij, geen slachtoffers/ aangevers/of indieners van een vordering benadeelde partij. Dit zijn volwassenen particulieren, minderjarige verdachten en bedrijven die met het strafrecht in aanraking komen. 

    

Dit doet hij in de voorfase, voorene verhoor bij de politie, tijdens een verhoor bij de politie, bij een eventueel verzet tegen een strafbeschikking, bij een OM zitting / officierszitting,   bij de politierechter, bij het Gerechtshof en eventueel bij de Hoge Raad.

 

Ook bij VOG zaken en problemen met uw beveiligingspas weet hij de weg.    

 

Na invordering van uw rijbewijs kunt u bij hem terecht voor een verzoek om teruggave van het rijbewijs of een klaagschrift tot teruggave van het rijbewijs.

 

Ook bij een verzoek om teruggave van in beslag genomen goederen, of het indienen van klaagschrift tot teruggave van inbeslaggenomen goederen staat hij u deskundig bij. 

 

Ook bij tegen u ingediende plukze zaken (ontnemingsvorderingen) zal hij u graag bijstaan.

 

In alle gevallen worden duidelijk afspraken gemaakt over de kosten. Vaak bestaat de mogelijkheid om tot drie maanden na afloop van de zaak vergoeding van uw kosten te vragen bij de Staat.

pagina1422153120511411114201515182151441132020031102