CTO

CTO

Cliënt tevredenheid onderzoek (CTO):  Hier kunt u uw reacties kwijt hoe u de dienstverlening heeft ervaren. U kunt daarbij denken aan:  Is er voor u gedaan wat is afgesproken? Werd er goed met u gecommuniceerd?  Waren de kosten in orde? Succesverhalen zijn natuurlijk welkom maar eerlijke  opbouwende kritiek wordt ook gewaardeerd.     

Commentaren: 4
 • #4

  Grazyna Grzyb (vrijdag, 02 augustus 2019 16:57)

  Meneer Bondam heeft professioneel gehandeld. Zeer doelgericht. helder, duidelijk en snel.
  Mijn dank is groot.

 • #3

  P. (zondag, 07 juli 2019 18:16)

  Een goede samenwerking gehad met meneer Bondam. Was altijd goed bereikbaar en stond direct voor je klaar bij vragen.

 • #2

  Router Ruzie (donderdag, 27 juni 2019 13:04)

  De heer Bondam heeft mij zeer naar bekoren geholpen in een zaak; vertrouw niet op het woord van politie zoals de heer Bondam al adviseert op deze website. Helaas lijkt de politie naar eigen inzicht te opereren waardoor de trias politica in geding komt, zonder de hulp van de heer Bondam had mijn zaak weleens niet op een sepot kunnen uitlopen.

  Zeer aan te bevelen!

 • #1

  Otto Bondam (donderdag, 13 juni 2019 12:54)

  Op de website van strafrecht advocaat Otto Bondam is een client tevredenheid onderzoek geopend. De URL van het onderzoek is per 13 juni 2019 gewijzigd.