klantenervaringen

  

 1. Top.  Ik wil u graag bedanken voor uw inzet. De zaak had een hoge spoed en ik kon vrijwel gelijk bij u terecht. U heeft goed naar mijn verhaal geluisterd en een goed bezwaarschrift ingediend en zelfs nog dezelfde dag verstuurd zodat dit op tijd zou zijn bij justitie. Ik ben blij dat u mij als advocaat bij heeft gestaan. Ik wil u een 9 als cijfer geven. Ik zou u ook zeker weer benaderen als advocaat.

 

2. Ten onrechte verdacht van mishandeling, mijn grijze pas voor beveiliging was in gevaar; mijn advocaat hielp mij bij: het weigeren van de strafbeschikking bij een O.M zitting, het horen van getuigen bij de RC, het voorkomen van een dagvaarding voor de politierechter, en het krijgen van een sepot door het O. M. Mocht er ooit weer wat zijn,wat ik niet hoop dan ga ik weer naar Bondam.

 

3. De heer Bondam heeft mij zeer naar behoren geholpen in een zaak; vertrouw niet op het woord van politie zoals de heer Bondam al adviseert op deze website. Helaas lijkt de politie naar eigen inzicht te opereren waardoor de trias politica in geding komt, zonder de hulp van de heer Bondam had mijn zaak weleens niet op een sepot kunnen uitlopen. Zeer aan te bevelen!

 

4. Een goede samenwerking gehad met meneer Bondam. Was altijd goed bereikbaar en stond direct voor je klaar bij vragen.

 

5. Meneer Bondam heeft professioneel gehandeld. Zeer doelgericht. helder, duidelijk en snel.
Mijn dank is groot.

 

6. Kundig,adequaat!

 

7. top Ik wil u graag bedanken voor uw inzet. De zaak had een hoge spoed en ik kon vrijwel gelijk bij u terecht. U heeft goed naar mijn verhaal geluisterd en een goed bezwaarschrift ingediend en zelfs nog dezelfde dag verstuurd zodat dit op tijd zou zijn bij justitie. Ik ben blij dat u mij als advocaat bij heeft gestaan. Ik wil u een 9 als cijfer geven. Ik zou u ook zeker weer benaderen als advocaat.

 

8. Advocaat Bondam heeft mij goed geholpen ! Ik was ten onrechte beschuldigd voor diefstal voor nog geen 10 euro. Dit gebeurde door nogal een warrige toestand bij een tuincentrum. Er was 1 kassa en geen lopende band. Mijn ene tas had ik al afgerekend toen mijn vriendin mij belde (zelfde bedrijf) dat ons regiobusje er was en weg wilde gaan. De kassa waar ik geholpen werd was druk en de kassa medewerkster was erg druk want ze moest iets tekenen en het klachten raampje werd ook voor aandacht gevraagd. Dit deed zij terwijl ik nog uit mijn andere tas nog wat moest afrekenen. Gezien de ruimte kon ik dit niet kwijt, maar ik wilde ook mijn regiobusje niet missen. Ik wilde gaan vragen te wachten omdat ik nog wat moest afrekenen. Te laat, ik werd aangehouden voor diefstal, iets wat voor mij heel vreemd is juist omdat ik nog nooit iets had gestolen. Dat hebben mijn ouders mij vroeger al geleerd. Ik ben erg blij dat de heer Bondam mij goed heeft geholpen en gelukkig is de geseponeerd. Pak van mijn hart, juist omdat ik zo onrechtvaardig werd behandeld. Ik bedank mijn Advocaat heel erg omdat ik nu geen strafblad heb en nog nooit gehad heb. Dank u wel Mr. Bondam, ik ben heel dankbaar!!!

 

9. Uitstekende advocaat die me goed geholpen heeft. Hele goede ervaring gehad met deze advocaat.
Tijdens een twee jaar durende zaak heeft Otto me altijd goed geadviseerd en geholpen de juiste keuzes te maken. Vanaf begin tot eind is alles goed verlopen. Korte lijnen en goede kennis van zaken maken hem tot een hele goede advocaat.Ik zou hem absoluut aanraden.

 

10. Zeer goed Helder,duidelijk. Kennis van zaken, welbespraakt op juridisch niveau.Duidelijk in afspraken. Kortom een goede advocaat. In de privé sfeer moet men wel rekening houden met een tarief van 200,- per uur, in geval van geen verhaalbaarheid op de staat.

 

11. kundige resultaatgerichte advocaat.

 

12.  Eerlijk verhaal - strafzaak werd dank zij hem ingetrokken. Ik moest voorkomen maar dankzij advocaat Otto Bondam werd de dagvaarding voor de politierechter ingetrokken. Uiteindelijk werd na wat extra onderzoek de zaak door de Officier van Justitie geseponeerd omdat er geen bewijs was. Hoewel de kosten best wel meevielen was het ook wel erg fijn dat het mij uiteindelijk zelfs niets kostte. Hij heeft voor mij een verzoek om schadevergoeding ingediend bij Justitie en ik kreeg vergoeding van alle kosten. Ik had er niet op durven hopen. Ik ben erg blij want nu heb ik geen strafblad. Ik kan dat niet gebruiken omdat ik voor mijn voor mijn werk geen strafblad mag hebben. Ook ben ik blij dat ik uiteindelijk niet eens hoefde voor te komen en de zaak zo is afgehandeld. Dank!!

 

13. bon dia dushi Otto Bondam,
Ik heb deze mail gelezen en gelezen en gelezen denken nogmaals een hele dag lang. Dit is een wonder. Ik geloofde dat dit wel kon, maar ik had ook engelen nodig die het pad konden belichten en dat ben jij. Mijn zoon is nog aan het verwerken en zal contact met je opnemen. Ik heb het met hem overgehad, jou verdediging (laatste woord) voor de rechter heel mooi recht uit je hart, een voorbeeld vader. danki nos angel Otto Bondam.

 

14. Meneer Bondam heeft professioneel gehandeld. Zeer doelgericht. helder, duidelijk en snel. Mijn dank is groot.

 

15. Een goede samenwerking gehad met meneer Bondam. Was altijd goed bereikbaar en stond direct voor je klaar bij vragen. 

 

16. Meneer Bondam heeft professioneel gehandeld. Zeer doelgericht. helder, duidelijk en snel. Mijn dank is groot.

 

17. Door een voor mij teleustellende uitslag, heb ik mogelijk te impulsief een review geschreven. Na een paar goede gesprekken met de advocaat heb ik er weer vertrouwen in. Ik voel me begrepen en heb vaste afspraken met hem gemaakt. Het oude vergeten en op naar een betere toekomst. Sorry, Succes!

 

18. Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

 

19. Goede advocaat, heeft ervoor gezorgd dat mijn zaak geseponeerd werd dankuwel!!

 

20. Positief: Professionaliteit

 

21. Afgelopen januari ben ik dankzij Otto Bondam vrijgesproken in een fraudezaak . Ik heb erg veel aan zijn hulp gehad

 

22. Positief: Professionaliteit

 

23. Ik was ten onrechte beschuldigd van belediging en smaad. Na een mediation is de zaak geseponeerd. Mr Bondam heeft de rechter vervolgens gevraagd om de kosten van rechtsbijstand terug te krijgen. De rechter was het daarmee eens, hij vond mij onschuldig. Ik kreeg daarom al mijn kosten vergoed! Ik ben blij dat de zaak tot een goed einde is gekomen.

 

24. Ten onrechte verdacht van mishandeling, mijn grijze pas voor beveiliging was in gevaar; mijn advocaat hielp mij bij: het weigeren van de strafbeschikking bij een O.M zitting, het horen van getuigen bij de RC, het voorkomen van een dagvaarding voor de politierechter, en het krijgen van een sepot door het O. M. Mocht er ooit weer wat zijn,wat ik niet hoop dan ga ik weer naar Bondam.

 

25. Heb me beroepzaak gewonnen dankzij Advocaat Bondam. Een heel bekwame man, goeie feedback. Echt een aanrader!

 

In het (CTO) op het blog kunt u ook een review achterlaten.