online advies in corona tijd

Door de Covid-19 corona virus pandemie en de eerder ongekende maatregelen en adviezen van de overheid heb ik besloten alle besprekingen tot 1 juni 2020 te houden via telecommunicatie. Ik gebruik daarbij de telefoon, eventueel als groepsgesprek, of Whatsapp video,  Facetime, Skype, Zoom, Linkello en Microsoft Teams,  afhankelijk van verdere maatregelen van de overheid. We komen in onbekend gebied met maatregelen die we in vredestijd niet eerder hebben gezien.  We moeten allemaal samenwerken en ons best doen voor ons zelf, onze families onze gemeenschappen en ons land. 

Met de beste wensen, blijf veilig. 

Otto Bondam       

       

Due to the Covid-19 corona outbreak and the unprecedented measures and advice from the Government I have decided that until June 2020 all meetings will be done using telecommunication. I use phone, possibly as a conference call, or Whatsapp video, Facetime,  Skype, Zoom, Linkello, en Microsoft Teams,  pending further governmental advice. We are entering uncharted territory with measures to be implemented that we have not seen during times of peace. We all need to pull together and do our best for ourselves, our families, our communities and our country.

My sincere best wishes, stay safe.

Otto Bondam

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0