webshop

 

 

Om het gemakkelijk te maken, een extra moglijkheid:  de webshop 

 

Tijdens het gratis kennismakingsgespek zal u al een indicatie woren gegeven met welke kosten u rekening moet houden. 

 

In veel gevallen kan uw zaak zonder eigen bijdrage in behandeling worden genomen. Als dat niet kan:  Mr Bondam zal altijd proberen om uw kosten zo laag mogelijk te houden. Dat betekent dat als recht heeft op een toevoeging dit bij de Raad voor Rechtsbijstand wordt aangevraagd. Als er mogelijkheden zijn om de door u gemaakte kosten terug te vragen zal mr Bondam dat ook graag voor u doen. 

   

Van u wordt wel verwacht dat u de kosten eerst zelf betaalt. U kunt dat betalen na toezending van een nota dan wel in het kantoor met de pinautomaat.

 

Ook kunt u betalen door middel van deze webshop. U vult het formulier in doet de betaling.     

 

Voor rechtsbijstand voor het verhoor bij een standaard zaak inzake veel voorkomende criminaliteit (VVC) moet u rekenen op  156 EuroDat is het bedrag van de landelijk vastgestelde minimale eigen bijdrage.  Voor rechtsbijstand voorafgaand aan het verhoor kan geen toevoeging worden aangevraagd maar wordt gewoon aangesloten bij datzelfde bedrag.   Als het later een zaak wordt, u recht heeft op een toevoeging en mr Bondam de zaak voor u kan afhandelen dan hoeft u dat bedrag niet nogmaals te betalen.  

 

Voor overige strafzaken wordt ook een voorschot in rekening gebracht. Dat is normaal gesproken minimaal 156 Euro.  

 

In bestuursrechtelijke  zaken (bijvoorbeeld over uw beveiligingspas) is dat soms iets hoger, minimaal  214 Euro. 

 

In sommige zaken is direct al duidelijk dat u niet in aanmerking komt voor een toevoeging met de laagste eigen bijdrage en dat er op korte termijn veel werkzaamheden zullen moeten worden verricht. In dat geval zal met u een hoger bedrag als voorschot worden afgesproken. 

 

 

 

 

 

 

 

            

voorschot - eigen bijdrage honorarium

€ 156,00